Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com protegir el teu rentaplats de futurs embussos

Tornar


És molt important fer un ús correcte d'aquest electrodomèstic, ja que, com que són màquines amb desguàs per poder funcionar, tenen possibilitats de patir embussos o algun tipus d'obstrucció.


En aquest article t'explicarem, tot el que cal evitar ficar dins d'aquest electrodomèstic i com fer-ne un bon ús.


Tots els estris que posarem dins, cal netejar-los bé de restes de menjar, abans d'incorporar-los al rentaplats, s'aquesta manera evitem l'acúmul de restes amb el pas del temps al desguàs i conductes de la màquina.


Evitar lús dobjectes molt petits o grans, que poden provocar avaries i obstruccions i embussos D'altra banda, també cal evitar ficar utensilis i objectes nous que portin adhesius enganxats, sempre és millor retirar-lo de la superfície amb antelació al rentat. En definitiva, estem parlant d'un rentaplats i no d'un triturador de residus, per la qual cosa és molt important evitar-ne l'acumulació i d'aquesta manera tindrem un rentaplats per a molts anys i prevenim embussos greus i danys a l'electrodomèstic.


Com protegir el teu rentaplats de futurs embussos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.