Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

+ Desembussos i neteja de col·lector a Barcelona

Desembussos i neteja de col·lector a Barcelona, desembussament d'arqueta sifònica en col·lector i neteja pas a pas de l'embús ocasionat.


Els nostres camions estan equipats amb totes les eines necessàries per fer el servei al temps estimat. Els operaris també donaran els consells oportuns en finalitzar la feina per poder fer un manteniment bàsic, truqui'ns, pressupostos per a desembussos a Barcelona i província, sense compromís


Estem al servei en menys d'1 hora


Dilatada experiència al sector dels desembussos


La nostra dilatada experiència en el sector dels desembussos ens permet efectuar cada servei de manera ràpida i satisfactòria per al client. Desembussos Polmar fa més de 10 anys que resol tot tipus d'embussos, neteges per males olors, etc. Gràcies a la nostra llarga trajectòria com a Empresa de desembussos, Polmar segueix apostant per la millora contínua i l'actualització dels seus sistemes de treball.

tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.