Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Zones desembussos a la provincia de Barcelona

Les nostres zones d'actuació en desembussos les fem per a tota la província de Barcelona, serveis urgents 24 hores i manteniments periòdics a particulars, empreses i comunitats de propietaris.


Desembussos al Barcelonès, Desembussos al Baix Llobregat, desembussos al Vallès Occidental, desembussos al Vallès Oriental, desembussos al Maresme, desembussos al Garraf.Consulteu els nostres serveis de desembussos i urgències per zones

Servei urgent 24 hores a la província de Barcelona, càmeres de localització, equip d'aspiració, equipats amb camió cuba per desembussos complicats.


Servei de manteniments per a comunitats, per a particulars, empreses i organismes públics. Desembussos Polmar l'informarà sense cap compromís i aportarà assessorament a nivell de prevenció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.