Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Desembussos a Mollet del Vallès i camió cisterna a Mollet: 120€

Desembussos Mollet de Vallès, 120€ 635.855.298, equipats amb camió cisterna a Mollet d'alta pressió i càmeres de visionat tècnic per a una intervenció ràpida i efectiva en qualsevol tipus de desembús urgent a Barcelona.

Treballem desembussos urgents les 24 ha Barcelona des de fa molts anys, aportem també servei no urgent per a qualsevol treball relacionat amb la fontaneria, manteniment, instal·lació i reparació.

Equips d'última generació, per emprendre qualsevol feina de desembussos a qualsevol poble d'aquestes comarques. També ens encarreguem d'atendre qualsevol urgència que requereixi una atenció àgil i eficaç.


Sol·liciteu pressupost sense compromís. estarem encantats d'atendre'l. Serveis de desembussos, localització d'arquetes, inspeccions amb càmeres de tv. així com els últims i més moderns avenços en desembussos sense trencar, sense obres ni paleta.


Desembussos per aigua a pressió a Barcelona, amb vehicle d'intervenció ràpida (V.I.R), o camió cuba aspirador. Els nostres V.I.R tenen tot l'equipament necessari per fer qualsevol desembussament de canonades o arquetes. Els nostres desembussos a Barcelona estan totalment garantits, ja que, si sorgís qualsevol incidència, s'atendria ràpidament, sense posar excuses.


Serveis de desembussos urgents a Barcelona les 24 h


Desembussos Mollet del Vallès