Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Desembussos Sant Boi

Empresa especialitzada en desembussos a Sant Boi de Llobregat, 120€ la primera hora, solucionem desembussos de canonades a Sant Boi, buidatge, aspirat i neteja de pous i fosses, gràcies als nostres equips de localització i visionat amb càmera i el nostre camió cisterna a Sant Boi, podem dur a terme qualsevol servei de desembús, en funció de la seva dificultat.


La nostra llarga experiència en desembussos urgents a Sant Boi, ens permet també oferir manteniment periòdic a clients o empreses que ho necessitin, ja que d'aquesta manera podem evitar-nos problemes futurs i mals majors.Serrallers urgents 24 hores a Sant Boi

Sempre aconsellem i aportem recomanacions preventives als nostres clients per estalviar-se, intervencions innecessàries, ja que per exemple, moltes persones aboquen al WC des tovalloletes humides no biodegradables, fins a aliments que no han de ser rebutjats per aquesta via, la qual cosa pot probocar, embussos importants, males olors i fins i tot trencament de canalitzacions.


Som partidaris que ens expliqui la urgència i nosaltres abans de venir, li aportem una informació clara del procediment i cost orientatiu. Som transparents i ens agrada la confiança amb el nostre client.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.