Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Visionat tècnic de desembussos a tota Barcelona

Desembussos Polmar, preparats i equipats amb equips d'última generació que inspeccionen i localitzen el problema, permetent-nos solucionar sense trencar i evitant obres i obra.

Visionat desembussos Barcelona

Visionat per a desembussos a Barcelona, Desatascos Polmar, preparats i equipats amb equips d'última generació que inspeccionen i localitzen el problema, permetent-nos solucionar-lo sense trencar i evitant obres i obra de paleta.


Localització de desembussos amb cambra a Barcelona. Visualitzem i localitzem qualsevol problema d'embús en canonades, arquetes, sifons, gràcies als nostres equips amb cambres de TV.


Visionat tècnic de transmissió en linea

Amb l'opció de transmissor de línia, podrem localitzar qualsevol tipus d'arquetes, sifons i direcció de canonades. Ens encarreguem d'atendre qualsevol tipus d'urgència que requereixi una atenció àgil i eficaç. Treballem les 24 h, sol·liciti pressupost sense compromís. estarem encantats d'atendre-li.


Inspeccionem canonades amb cambra de TV i controlada de manera manual, la qual cosa ens permet localitzar el punt exacte del problema a solucionar. Gràcies als nostres tècnics especialistes en visionat, podem emetre un informe ben detallat als nostres clients i efectuar una prèvia anàlisi del servei a realitzar.