Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Desembussos Sant Cugat, 120€, desembussos Rubí i zona del Vallès, contactin amb nosaltres.

Treballem per tot el Maresme, el Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat

Desembussos Sabadell, desembussament Terrassa, Desembussos Polmar presta els seus serveis com a Empresa d'urgències a desembussos les 24 hores a tota la província de Barcelona, desembussos al Maresme, desembussos a Badalona, desembussos a Masnou, Empresa de desembussos a Vilassar de Mar i visionat de canonades per desatascos urgents a Arenys de Mar, camió cisterna i desembussos Hospitalet de Llobregat, desembussos Baix Llobregat, Sant Boi, Martorell, Sant Just, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, cuba desatascos Cervelló, desembussos al Vallès, Sant Quirze del Vallès, Cardedeu, desatascadotes a la Roca del Vallès, La Garriga, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles.

Sol·licitud d'informacióResponsable: José Mª Pérez Fabregas, C.I.F .: 47806135Z, Direcció: C/Oriente, 1 - 08520 Les Franqueses del Vallès - Barcelona. Correu electrònic desatascospolmar@gmail.com L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.