Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Canonades rovellades a la llar i Empreses

Tornar


Les canonades rovellades a la llar poden ser un problema, ja que l'oxidació pot afectar la qualitat de l'aigua i, amb el temps, causar danys a les canonades. Cal identificar el problema, buscar els signes d'oxidació, com ara taques de color marró o taronja a les canonades. Observa si l'aigua té un color o un sabor inusual, ja que això podria ser un indicador de presència d'òxid.


Netejar l'aigua

- Si només notes canvis en el color o el sabor de l'aigua, pots instal·lar un filtre d'aigua a l'aixeta afectada per millorar la qualitat de l'aigua per al consum.

- Considereu la possibilitat d'utilitzar un descalcificador d'aigua si la presència d'òxid està relacionada amb l'acumulació de minerals.


Prevenció i tractament

- Instal·la un sistema de tractament d'aigua per prevenir la corrosió i acumulació d'òxid a les canonades. Això pot incloure sistemes de descalcificació, desionització o filtres especials.

- Assegureu-vos que l'aigua no estigui massa àcida, ja que això pot accelerar la corrosió. Consulta amb un professional per ajustar l'equilibri del pH si cal.


Renovar i canviar les canonades

- Si les canonades estan molt rovellades i el problema persisteix, considera reemplaçar les canonades afectades. Pots optar per materials més resistents a la corrosió, com canonades de plàstic (PVC) o canonades de coure amb revestiment especial.

Les Empreses de desembussos a Barcelona, podem localitzar les zones afectades i arreglar de manera eficient i ràpida la xarxa de sanejament.


Ajuda d'un professional

- Si no sabeu com abordar el problema, és recomanable consultar un lampista professional. Poden avaluar la situació i brindar-te solucions específiques segons les condicions de les teves canonades.

Recorda que la prevenció i el manteniment regular són clau per evitar problemes greus amb les canonades a casa. Sempre és aconsellable cercar l'ajuda de professionals si el problema persisteix o si no et sents segur abordant-lo pel teu compte.

Canonades rovellades a la llar