Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com desembussar un rentaplats? és poden evitar nous embussos

Tornar


Encara que de vegades sigui del tot necessari contactar amb un professional dels desembussos a Barcelona, aquí us deixem alguns consells que de vegades solucionen el problema si no és de gran importància. Desembussar un rentaplats pot ser necessari si l'aigua no drena correctament o si hi ha obstruccions als components del sistema. Aquí hi ha alguns passos que podeu seguir per intentar solucionar el problema:


1. Retireu les restes de menjar: Assegureu-vos de netejar els plats abans de col·locar-los al rentaplats per evitar que les restes de menjar obstrueixin els filtres i les canonades. Si ja hi ha residus, retira'ls manualment.


2. Netejar els filtres: Molts rentaplats tenen filtres a la part inferior que atrapen partícules grans. Retira el filtre i neteja'l segons les instruccions del fabricant.


3. Verificar l'hèlix de la bomba: L'hèlix de la bomba de drenatge es pot obstruir amb petits objectes o residus. Localitza l'hèlix (en general, a la part inferior del rentaplats) i gira-la per assegurar-te que no estigui bloquejada i funcioni correctament.


4. Desembussar les mànegues de drenatge: Desconnecta el rentaplats i retira la mànega de drenatge. Inspecciona la mànega a la recerca d'obstruccions i neteja-la si cal. Encara que aquest procés, sempre es recomana que sigui realitzat per un professional, almenys pot servir d'inici per detectar obstruccions. També pots bufar a través de la mànega per assegurar-te que no hi hagi bloquejos.


5. Utilitza un bon netejador de rentaplats: Pots provar amb un netejador de drenatge específic per a rentaplats. Utilitzant aigua calenta i el producte específic. Segueix les instruccions del producte i assegura't que sigui compatible amb el teu model de rentaplats.


6. Comprova el parany d'aigua: Alguns rentaplats tenen un parany d'aigua a la part inferior. Retira la tapa i neteja qualsevol residu que puguis trobar.


7. Revisa la bomba de drenatge: Si els passos anteriors no resolen el problema, és possible que necessiteu revisar la bomba de drenatge. Això pot requerir habilitats més avançades i, en alguns casos, pot ser millor trucar a un tècnic de servei.


Recorda sempre desconnectar el rentaplats del corrent abans de fer qualsevol feina de manteniment o neteja. Si no et sents còmode fent aquests passos o si el problema persisteix, és recomanable trucar a un professional perquè revisi i repari el rentaplats.


com-desembussar-un-rentaplats-evitar-nous-embussos