Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com desembussar una pica? de la cuina

Desembussar una pica pot ser un procés relativament senzill, però l'eficàcia de les diferents tècniques i el seu resultat dependrà de la causa de l'embús. Tot seguit exposem alguns passos a seguir:


Aigua calenta:

Aboca aigua calenta al desguàs. De vegades, una simple esbandida amb aigua calenta pot ser suficient per eliminar petits bloquejos de greix i residus.


Émbol o pistó:

Utilitzeu un èmbol per crear pressió i succió. Col·loca l'èmbol sobre el desguàs, assegurant-te que estigui completament segellat, i fes moviments de bombament ferms.


Productes químics:

Hi ha productes químics desembussadors disponibles al mercat. Segueix les instruccions del fabricant per fer-los servir correctament. No obstant això, tingueu en compte que alguns d'aquests productes poden ser corrosius, així que feu-los servir amb precaució i seguint les indicacions de seguretat i prevenció.


Falram o ganxo per a desguassos:

Pots intentar utilitzar un ganxo o filferro llarg per atrapar i treure qualsevol objecte que estigui obstruint el desguàs. Assegura't de no fer malbé les canonades mentre ho fas.


Bicarbonat de sodi i vinagre:

Barreja mitja tassa de bicarbonat de sodi amb mitja tassa de vinagre blanc. Aboca la barreja al desguàs i deixa que bombollegi durant uns minuts. Després, esbandida amb aigua calenta. Aquesta barreja pot ajudar a descompondre greixos i residus.


Descargolador i desmuntatge:

En alguns casos, és possible que necessitis desmuntar les canonades sota l'aigüera per accedir a l'obstrucció. Col·loca una galleda a sota per recollir aigua residual i utilitza un tornavís per treure les connexions.


Mangera amb aigua a pressió:

Si cap de les opcions anteriors funciona, podeu intentar utilitzar una mànega de pressió per netejar la canonada des de l'exterior. Això sol requerir l'ajuda d'un professional.


Recorda sempre prendre precaucions de seguretat i, si no et sents còmode o no pots resoldre el problema per tu mateix, és recomanable trucar a un lampista professional especialitzat en desembussos a Barcelona, perquè t'ajudi a desembussar l'aigüera de manera segura i efectiva, en casos particulars de manera urgent.


Tornar

Com desembussar una pica?