Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com es realitza un servei de desembussament amb un camió cuba

Tornar


Un servei de desembussament amb un camió cuba implica l'ús d'un vehicle especialitzat equipat amb un tanc de succió, mànegues d?alta pressió i altres eines per desbloquejar sistemes de clavegueram, desguassos o canonades obstruïdes. Aquí tens els passos bàsics:


Inspecció inicial: Abans de començar el treball, és important fer una inspecció de l'àrea afectada per determinar la causa i la ubicació exacta de l'embús. Això es pot fer visualment o mitjançant l'ús de càmeres d'inspecció de clavegueram.


Preparació de l'equip: El camió cisterna ha d'estar equipat amb mànegues d'alta pressió i una bomba de succió potent. A més, cal tenir disponibles les eines necessàries per al tipus específic d'obstrucció que s'està enfrontant.


Desbloqueig de l'embús: Un cop identificada la causa de l'embús, es desbloqueja. Això pot implicar l'ús d'aigua a alta pressió per trencar l'obstrucció o la succió del material que encalla cap al tanc del camió cuba.


Neteja i esbandida: Després de desbloquejar l'embús, és important netejar i esbandir completament l'àrea afectada per assegurar-se que no quedin residus que puguin causar futurs problemes d'obstrucció.


Inspecció final: Un cop completat el servei, cal fer una inspecció final per assegurar-se que el sistema de clavegueram o desguàs estigui funcionant correctament i que no hi hagi obstruccions residuals.


És important destacar que realitzar aquest tipus de treball requereix experiència i capacitació adequada per garantir que es faci de manera segura i efectiva. A més, en alguns casos pot ser necessari obtenir permisos o complir regulacions locals abans de dur a terme el servei de desembussos a Barcelona.Com es realitza un servei de desembussament amb un camió cuba