Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Desembussos i buidatges per inundació

Tornar


Desembussos i buidatges per inundació són dos serveis relacionats amb la gestió d'aigües residuals i la prevenció d'inundacions en edificacions i àrees urbanes. Aquí us explico en què consisteixen:


Desembussos per inundació

Aquest servei fa referència a l'eliminació d'obstruccions a les canonades de drenatge. Les obstruccions poden ser causades per diversos factors, com ara acumulació de residus, sediments, objectes estranys, arrels d'arbres, entre d'altres. Els desembussadors utilitzen eines especialitzades, com ara serps o desembussadors mecànics, hidrojets, per eliminar aquestes obstruccions i restaurar el flux normal d'aigua a les canonades. Això és crucial per prevenir inundacions en interiors a causa de l'acumulació d'aigua als desguassos.


Butits per inundació

Quan es produeix una inundació en un edifici o àrea urbana, cal fer el buidatge de l'aigua per minimitzar els danys. Aquest procés implica lextracció de laigua acumulada utilitzant bombes de buidatge o un altre equip especialitzat. Els equips de buidatge per inundació treballen de manera ràpida i eficient per eliminar l'aigua de les àrees afectades i així evitar danys més grans en l'estructura i els béns.


Tots dos serveis són essencials per mantenir la funcionalitat de les xarxes de drenatge i per prevenir problemes greus relacionats amb inundacions a llars, negocis i àrees urbanes en general. Les empreses especialitzades en desembussos a Barcelona i buidatges per inundació solen oferir serveis d'emergència les 24 hores del dia per atendre situacions crítiques en qualsevol moment.


Desembussos i buidatges per inundació