ESP

Les 6 Causes Més Habituals D'Embús De Canonades

tornar


Les 6 Causes Més Habituals D'Embús De Canonades


A Desembussos Polmar podem corroborar que els embussos de canonades són realment un tema preocupant i que requereix una solució urgent, ja que aquests, a més d'ocasionar dificultats de funcionalitat, poden arribar a provocar fugues que incrementen els costos de les factures i fins i tot inundacions que no són només molestes, sinó poc saludables.


Les canonades, igual que qualsevol element o equip, requereixen de manteniment i diferents precaucions per evitar circumstàncies com les anteriors; per això, hem preparat aquest post per explicar-te les causes més habituals d'embús de canonades i així prenguis les mesures adequades per prevenir aquest tipus d'inconvenients.


Las 6 Causas Más Habituales De Atascos De Tuberías


Les principals 6 causes d'embussos de canonades

Per donar solucions als problemes que presenten les canonades, hi ha les companyies dedicades a desembussos a Barcelona i altres ciutats, però també és important identificar què fem a casa oa l'oficina que està provocant el seu deteriorament. A continuació, us presentem un llistat:


1 - Residus d'aliments

Si per exemple deixem caure cada dia un petit gra d'arròs, arribarà a ocasionar problemes a la nostra canonada, encara que sembli insignificant; així que hem d'evitar deixar les forquilles o plats amb restes d'aliments dins de l'aigüera. Per tant, si estàs molt esgotat i no pots rentar els plats, almenys col·loca els residus dins la paperera.


2 - Productes químics

Uns dels enemics per a la canonada de la nostra llar són els productes químics, aquests produeixen seriosos deterioraments i fins i tot trencaments. Tingues en compte que tampoc no s'ha de rebutjar pintura pels desguassos perquè s'adhereix als tubs causant problemes.


3 - Tovalloles

En molt comú que després de netejar el nadó amb les tovalloletes humides o utilitzar-les per a la neteja de qualsevol superfície, es dipositin al vàter en lloc de la paperera, i és molt recurrent que les companyies de desembussos a Barcelona aconsegueixin un parell d'aquestes quan es realitza la reparació, resultant ser un factor negatiu per a les canonades, per la qual cosa cal prendre les mesures adequades de reciclatge i identificar on s'han de rebutjar.


4 - Cabell

En dutxar-nos i rentar el cabell en general es queden uns brins al plat de dutxa, el que amb el temps i acumulació tapona les canonades. Per evitar-ho, es recomana netejar adequadament el bany després de l'ús.


5 - Canonades antigues o mala posició

Moltes de les ruptures i avaries que poden presentar les canonades és per la seva antiguitat. Cal tenir present que requereixen de manteniment preventiu igual que qualsevol equip de casa nostra. D'altra banda, és important identificar a quines mans les deixes, perquè si la persona no està totalment capacitada per col·locar una canonada, podria posicionar-la inadequadament causant seriosos problemes.


6 - Greix

Hem de deixar de rebutjar l'oli pels desguassos perquè aquest s'enganxa a les canonades, provocant deterioraments i, encara que de vegades és inevitable quan es renten els estris de cuina, un bon consell és abocar a la canonada aigua calenta, almenys un cop per setmana.


Utilizamos cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento del sitio web, y si nos da su consentimiento,
también utilizaremos cookies para recopilar datos de sus visitas para obtener estadísticas agregadas para mejorar nuestros servicios.