Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Manteniment preventiu dels desembussos per al sector de l'hostaleria i restauració

Tornar


Els desembussos a l'hostaleria fan referència a la neteja, prevenció i eliminació d'obstruccions a les canonades i sistemes de sanejament d'establiments del sector de l'hostaleria, com ara restaurants, hotels, bars i cafeteries. Aquests problemes d'obstrucció poden sorgir a causa de l'acumulació de residus sòlids, greixos, olis, restes d'aliments i altres deixalles a les canonades.


Aquí hi ha algunes mesures que els establiments d'hostaleria poden prendre per prevenir problemes de desembussos a Barcelona:


1 . Instal·lació de trampes de greix: Col·locar trampes de greix a les àrees de cuina pot ajudar a prevenir que els residus de greix i oli entrin a les canonades, evitant així obstruccions.


2 . Formació i educació del personal: Capacitar el personal de cuina perquè eviti llençar restes d'aliments, olis i greixos pel desguàs pot ser fonamental per prevenir bloquejos.


3 . Manteniments periòdics: Realitzar manteniment preventiu regular, com ara la neteja de les canonades, pot ajudar a evitar l'acumulació de residus i prevenir obstruccions abans que es converteixin en problemes greus.


4 . Utilitzar productes adequats: Utilitzar productes de neteja i desengreixants adequats pot ajudar a mantenir les canonades netes i prevenir obstruccions.


Si ja s'ha produït un embús, és important abordar-lo immediatament per evitar interrupcions a les operacions de l'establiment. Els serveis de desembussos professionals poden ser contractats per fer neteges més exhaustives i resoldre problemes d'obstruccions de manera eficient.


Aquests serveis professionals solen utilitzar tècniques com l'ús d'equips d'alta pressió, màquines desembussadores i càmeres d'inspecció per identificar i eliminar bloquejos a les canonades de manera efectiva. També poden oferir serveis de manteniment continu per prevenir futurs problemes de desembussos.Manteniment preventiu dels desembussos per al sector de l'hostaleria