Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Els problemes de les canonades a l'hivern

Les canonades poden experimentar diversos problemes durant l'hivern a causa de les temperatures baixes. Alguns dels problemes més comuns són:


Tuberies congelades:

Quan les temperatures baixen, l'aigua dins les canonades es pot congelar. Quan l'aigua es congela, s'expandeix i pot fer que les canonades s'esquerdin o rebenten. Això pot causar danys importants i provocar fugues quan el gel es descongela.


Reducció de la pressió de l'aigua:

El congelació de les canonades pot obstruir el flux d'aigua, cosa que resulta en una pressió d'aigua reduïda. Això pot afectar el subministrament d'aigua a tota la casa i fer que les activitats diàries, com ara dutxar-se o rentar plats, siguin difícils.


Danys a les Vàlvules i Aixetes:

Les vàlvules i aixetes exposades al fred extrem poden danyar-se a causa del congelació. Les parts internes es poden congelar i trencar, cosa que pot requerir reparacions o reemplaçaments.


Expansió i contracció:

Les canonades exposades al fred es poden expandir i contreure a causa de les fluctuacions de temperatura. Aquest procés constant d'expansió i contracció pot debilitar les canonades amb el temps, cosa que augmenta el risc de fugues o trencaments.


Fuites d'Aigua:

Les canonades danyades pel congelació poden desenvolupar fugues una vegada que el gel es fon. Aquestes fuites poden causar danys a l'estructura de la casa i poden portar a problemes de floridura i humitat.


Per prevenir aquests problemes, desembussos de canonades, es poden prendre diverses mesures, com aïllar les canonades, mantenir un flux constant d'aigua en aixetes exteriors, segellar esquerdes a parets i finestres per evitar corrents d'aire fred, i mantenir una temperatura mínima a linterior de la casa, fins i tot quan està desocupada. A més, descongelar les canonades de manera segura i oportuna és crucial per evitar danys més grans.


Tornar

Problemes de les canonades a l'hivern