Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Tecnologia avançada en Inspecció de canonades per a Desembussos professionals

Tornar


En els manteniments de les xarxes de sanejament, així com en intervencions urgents i de xoc, és del tot necessari aportar un servei ràpid i de qualitat per a qualsevol servei de desembussos a Barcelona


Per això és molt important comptar amb tecnologia avançada i moderna per a la inspecció de les xarxes de sanejament o entramat de canonades, baixants o arquetes.


El visionat Tècnic suposa un gran avenç per a la prestació d'aquest tipus de serveis, ja que permeten a les Empreses de desembussos a Barcelona, inspeccionar mitjançant càmeres de TV en directe, les xarxes de distribució o canonades afectades, permetent la localització ràpida en directe de qualsevol problema d'embús o obstrucció.


Mitjançant la inspecció tècnica robotitzada, podem observar de manera directa en viu les canonades, gravant i captant imatges en viu. Podent mantenir un control exhaustiu de l'estat de les canonades, alhora que localitzem i detectem el problema a solucionar, evitant obres innecessàries als nostres clients i suposant un gran estalvi de temps i diners.


Tecnologia avançada en Inspecció de canonades per a Desembussos