Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Avantatges de l'aigua a pressió per desembussos i neteges

Tornar


L'avantatge més destacada d'utilitzar l'aigua a pressió, és que ens evita obres innecessàries i no deteriora les instal·lacions on actuem.


L'ús del aigua a pressió, és una solució efectiva davant qualsevol obstrucció o acumulació de residus a canonades, aigüeres i desguassos.


Gràcies a aquest mètode, netegem en profunditat les canonades, desatascamos i eliminem residus incrustats i acumulats en el temps.


Eliminem les males olors i es redueix significativament els bacteris i organismes nocius ocasionats per la putrefacció.


En desembussos Polmar, recomanem sempre un bon sistema de sanejament diari, sobretot en edificacions antigues i comunitats amb sistemes de xarxes d'aigua més deteriorades.


Aquest servei ens permet sempre arribar a qualsevol zona de les canonades, desembussant i netejant qualsevol buit i racó per molt inaccessible que sembli.


El nostre camió cisterna equipat amb aigua a pressió, absorbeix els residus i aigua bruta, que s'alberguen en una cisterna, mentre per l'altre costat en una altra cisterna, disposem d'aigua neta per a realitzar aquests serveis de desembussament i neteja amb aigua a pressió.


Desembussos que quotidianament duem a terme en comunitats de propietaris, oficines, locals comercials, particulars, etc.


Avantatges de l'aigua a pressió per desembussos i neteges

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.