Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com desembussar la dutxa?: Recomanacions

Tornar


Desembussar una dutxa pot ser una tasca relativament senzilla depenent de la causa de l'embús. Podem seguir alguns passos, abans d'haver de trucar a un professional dels desembussos a Barcelona. Són múltiples les causes d'aquest tipus d'embussos, motivats per l'acumulació de cabells continuats, sabó i productes químics i acumulació de residu sòlid en el temps.


Podem retirar el tap o la reixeta de la superfície del plat de dutxa, per poder accedir al desguàs superior i extreure tot el possible que estigui al nostre abast i que estigui visible. Eliminem pèls i residus accessibles que es poden extreure amb unes pinces, amb l'ajuda d'un filferro amb la mà utilitzant un guant higiènic, gràcies a això un cop net, comprovem si l'aigua flueix amb normalitat i no hi ha embús de més profunditat.


Desembussos de dutxes a Barcelona


Si havent provat això, continua donant problemes d'obstrucció, podem provar amb un desembussador manual. Col·loquem el desembussador sobre el desguàs, assegurant-nos que estigui completament segellat, i realitzem moviments de dalt a baix de manera ferma i constant. Això pot crear pressió i trencar l'obstrucció.


Altres mètodes a tenir en compte per desembussar la dutxa


Barreja bicarbonat de sodi i vinagre:

Aquesta barreja pot ajudar a descompondre residus orgànics que podrien estar obstruint el desguàs. Abocar una tassa de bicarbonat de sodi seguit per una tassa de vinagre al desguàs. Deixeu que bombollegi durant uns minuts i després esbandir amb aigua calenta.


Tirar aigua calenta:

Aboca aigua calenta al desguàs per intentar dissoldre qualsevol residu que pugui estar causant l'embús.


Cable desembussador o serp:

Si els mètodes anteriors no funcionen, pots utilitzar un cable desembussador o una serp per aclarir el desguàs. Introdueix l'eina al desguàs i mou-la amb compte per trencar o retirar l'obstrucció.


Productes químics desembussadors:

Si cap dels mètodes anteriors funciona, pots provar amb productes químics desembussadors. No obstant, utilitza'ls amb precaució i segueix les instruccions del fabricant.


Recordeu sempre seguir les instruccions de seguretat i, si els mètodes anteriors no resolen el problema, és possible que necessiteu l'ajuda d'un professional dels desembussos.


Podeu contactar amb Desembussos Polmar, per a qualsevol urgència que no pugui resoldre a nivell casolà.

Com desembussar la dutxa?: Recomanacions