Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com desembussar la banyera? Et proposem algunes recomanacions

Mantenir el desguàs de la banyera en bones condicions, lliure i sense obstacles per al pas de l'aigua, ja és fonamental no només per higiene, sinó també per evitar embussos i petites inundacions per acumulació. Perquè el desguàs es mantingui net, cal recollir les restes de pèls que puguin quedar després de l'ús de la banyera o dutxa. Treure les restes de sabó o qualsevol producte químic que s'utilitzi, com podria ser també, els gels, suavitzants, més densos o cremes de massatges més espesses que juntament amb els pèls, formen masses que poden produir amb el temps embussos innecessaris.

Amb un bon manteniment d'aquestes canonades, també ens assegurem una bona higiene de l'espai a utilitzar, evitant virus, bacteris o fongs que es formen per un mal manteniment i neteja dels desguassos.


Trucs i remeis per desembussar la banyera o dutxa


Utilitzar solucions casolanes per als primers auxilis ens poden resultar d'ajuda i d'un gran estalvi econòmic. Abans que haver de trucar a un professional dels desembussos a Barcelona, us enumerem alguns trucs:


• Gel fort concentrat per desembussar canonades

• Amb un desembussador de goma manual

• Aigua bullint + vinagre + bicarbonat

• Insulsa caustica

• Coca cua

• Aigua bullint amb sal


Cal tenir en compte que amb qualsevol remei que suposi la utilització de productes químics perillosos per a l'ésser humà, cal utilitzar-los amb total prevenció i precaució; gels concentrats, la sosa caustica. Si després d'utilitzar alguna d'aquestes solucions, resulta que l'embús persisteix, llavors potser és el moment de contactar amb un professional dels desembussos de canonades a Barcelona. Quan el problema és de complicada solució, de vegades és perquè les banyeres són antigues, en conseqüència, tenen desguassos defectuosos o en mal estat, resultant del tot necessària la substitució o arranjament de la causa de l'embús.


Tornar

Com desembussar la banyera? Et proposem alguns trucs