Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com detectar possibles fuites d'aigua?

Tornar


Hi ha múltiples factors i fets que ens poden fer sospitar d'una fuita d'aigua. Desembussos Polmar, us explica en aquest article, algunes de les coses a tenir en compte i prestar-li atenció.


1 - Les humitats detectades


Les humitats poden ser un signe clar que hi hagi alguna fuita o trencament de canonades, sobretot en parts internes de l'habitatge o local. Les humitats en parets que comuniquen amb l'exterior, per norma general, solen estar més relacionades amb el clima extern i desgast dels revestiments o façanes.


2 - Un increment inusual a la factura de l'aigua


Un increment fora del normal en aquesta factura de subministrament, ens ha d'alertar i fer-nos revisar-ho tot. Si revisant tots els espais, no detectem res, és recomanable, que contacteu amb professionals com nosaltres, que podem fer una inspecció global, amb càmeres de TV, per visionats tècnics i localització de fuites o ruptures.


3 - Tanca la clau de pas


Tancar la clau general de l'aigua, inspeccionar i escoltar si hi ha so d'aigua, alhora de comprovar si el comptador d'aigua segueix marcant.


4 - So d'aigua


Escoltar so d'aigua o degoteig, quan no estàs fent funcionar cap aixeta, màquina, ni mecanisme relacionat amb el consum d'aigua.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.