Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Com treure la mala olor de les canonades

Tornar


Us deixem uns consells pràctics per mantenir a ratlla la mala olor de les canonades generals de la llar, oficines, Empreses o Locals comercials. Aquesta olor desagradable que la majoria hem patit en determinats moments i que ve motivat per l'acumulació de restes orgàniques en descomposició i mal estat.


Hi ha una sèrie de mètodes casolans, que en ocasions són efectius i ens permeten no haver d'utilitzar productes químics.


- El vinagre comú


- Aigua calenta amb sal


- Bicarbonat sòdic


- Una barreja comunament utilitzada; vinagre blanc, amb bicarbonat i aigua calenta. Assegurar prèviament que no s'ha utilitzat el lloc a l'almenys una hora abans, abocar un got de bicarbonat, mentre escalfem sense arribar a bullir mig litre de vinagre, el vessem sobre de l'bicarbonat de sodi i afegim mig litre d'aigua bullint. L'ideal és realitzar aquest procediment, taponant el petit orifici que sol haver a les piques, piques o sanitaris.


- Existeixen productes químics per eliminar la mala olor, l'inconvenient és que són agressius per a les instal·lacions i nocius per al medi ambient.


- Finalment i com a Empresa de Desembussos a Barcelona, ​​Polmar està habituada a realitzar aquest tipus de serveis i manteniments en llars i empreses. Mantenint les canonades netes, lliures d'olor i en bon estat.


Com treure la mala olor de les canonades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.