Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Coses que no s'han de llençar al vàter de la llar o Empresa

Tornar


Com a professionals dels desembussos a Barcelona, sabem bé, les causes d'embussos o problemes als vàters de llars i empreses. Hi ha diverses coses que no s'han de llençar al vàter, ja que poden causar obstruccions a les canonades, danyar el sistema de sanejament o contaminar el medi ambient. Algunes de les coses que no has de llençar al vàter inclouen:


Causes dels embussos als WC


Tovalloletes humides o paper: Encara que algunes marques les etiqueten com a "biodegradables" , moltes tovalloletes humides no es descomponen fàcilment i poden obstruir les canonades. Els mocadors de paper, tovallons i mocadors d'un sol ús, encara que poden semblar similars al paper higiènic, aquests productes no es descomponen tan fàcilment i poden causar problemes a les canonades, pel seu gruix i composició.


Ús excessiu del paper higiènic: Encara que el paper higiènic és dissenyat per descompondre's a l'aigua, llençar grans quantitats de paper pot causar obstruccions. Aquests embussos solen resoldre's sense problemes a nivell casolà.


Productes d'higiene femenina: Tampons, compreses, tovalloles sanitàries i productes similars no s'han de llençar al vàter, ja que poden obstruir les canonades.


Preservatius: No han de ser tampoc tirats al vàter, sota cap concepte, per la seva composició de plàstic elàstic i la facilitat d'acumular-se o quedar enganxat a qualsevol lloc.


Cotó i hisops: Aquests productes no es descomponen fàcilment i poden contribuir a obstruccions i embussos.


Cabell: El cabell es pot enredar i acumular a les canonades, contribuint al problema d'embussos.


Olis i greixos: No llencis olis de cuina o greixos pel vàter, ja que poden solidificar-se i obstruir les canonades.


Medicaments: Els medicaments no han de ser llançats pel vàter ja que poden contaminar l'aigua.


Productes químics tòxics: No heu de rebutjar productes químics tòxics, com dissolvents o netejadors forts, pel vàter, ja que poden contaminar l'aigua i danyar el medi ambient. Com l'amoníac o lleixiu, productes altament contaminants.


Objectes sòlids: Evita llençar objectes sòlids, com joguines o envasos plàstics, al vàter, ja que poden obstruir les canonades.


Carelles de cigars: Contaminen l'aigua, no es descomponen i és motiu d'obstrucció per acumulació.


Arena per a gats: Pot produir la sedimentació a les canonades, complicant molt un embús.


Menjar o escombraries: No utilitzar el vàter d'escombraries, ni per llençar menjar, ni restes de qualsevol tipus de material.


És important recordar que el vàter no és un escombriaire i només s'ha d'usar per rebutjar deixalles humanes i paper higiènic en quantitats raonables. L'ús adequat del vàter ajuda a prevenir problemes a les canonades i contribueix a la conservació del medi ambient.


Ara bé, si per alguna raó necessiten contactar amb una empresa de desembussos, no dubteu a contactar amb Desembussos Polmar, especialistes en el sector.

Coses que no s'han de llençar al vàter