Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Desembussos per a residències de gent gran a Barcelona

Tornar


Els desembussos en residències geriàtriques fan referència a les solucions que s'apliquen davant dels problemes relacionats amb l'obstrucció de canonades i sistemes de desguàs en edificacions residencials. Aquests problemes poden ser causats per acumulació de residus, objectes estranys, greixos, arrels d'arbres, entre d'altres. Alguns passos a tenir en compte per solucionar els problemes de desembussos en residències de la tercera edat.


Identificar el problema

Determinar la ubicació del bloqueig o embús. Pot ser a la pica, la banyera, el vàter, oa la canonada principal de desguàs. Per això és essencial que una empresa de desembussos a Barcelona, professional amb llarga experiència, disposi d'avançada tecnologia per realitzar un visionat tècnic professional per localitzar de manera ràpida el problema.


La prevenció dels desembussos i obstruccions

Fomentar les pràctiques adequades d'eliminació de deixalles a la residència per prevenir obstruccions. Embussos que es poden evitar, si no es llencen objectes no desitjats o grans quantitats de greix pels desguassos.


Productes químics o medicaments

Es poden utilitzar productes químics desembussadors disponibles comercialment. Tot i això, és important seguir les instruccions del producte i prendre precaucions de seguretat. Al mateix temps, cal evitar rebutjar medicaments o productes químics tòxics i degradants per a les instal·lacions.


Desembussadors manuals

Utilitzeu un desembussador de goma o èmbol per intentar desallotjar el bloqueig. Aquests són eines efectives per a molts tipus d'obstruccions i embussos.


Netejes professionals

Si els mètodes anteriors no resolen el problema, pot ser necessari contractar un servei de desembussos professional. Aquestes empreses tenen eines especialitzades, com ara càmeres d'inspecció i equips de raig d'aigua a pressió, per resoldre obstruccions més difícils.


Manteniments periòdics

La implementació regular de manteniments per a la inspecció i neteja de les canonades, evitant així l'acumulació de residus i prevenir futurs problemes de desembussos.


Assessorament professional d'una empresa de desembussos

En alguns casos, pot ser útil consultar fontaners o altres professionals del sector dels desembussos a Barcelona, per obtenir orientació específica sobre la situació. Podeu contactar amb Desembussos Polmar, per rebre un bon assessorament personalitzat.


Recordeu que la prevenció i el manteniment regular són clau per evitar problemes recurrents de desembussos en residències.

Desembussos per a residències de gent gran a Barcelona