Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Els motius més habituals d'embús de canonades

Tornar


Desembussos Polmar, com a especialistes en solucionar i desencallar canonades a Barcelona Província, pot constatar i oferir informació clara, de les causes més habituals que provoquen aquest tipus d'incidències. D'alguna manera podem ajudar als nostres clients a prevenir aquest tipus de reparacions urgents, gràcies a aquest tipus d'assessorament. Aquest tipus d'embussos que dificulten i arriben a obstruir les canonades, ocasionen dificultat en la funcionalitat de l'mecanisme, embussos recurrents el fins i tot possibles inundacions i fuites.


Les causes més comuns que ocasionen aquests embussos:


1 - L’acumulació quotidià de residus abocats a les piques de la cuina, de vegades amb les presses quotidianes, no netegem del tot bé els plats i encara que ens semblin residus insignificants, es va acumulant en el temps.


2 - És important per prevenir embussos importants, no rebutjar pels desguassos productes químics que poden deteriorar les canonades i causar embussos fins i tot per trencament de les mateixes.


3 - Abocar a l'WC tot tipus de productes químics, deixalles, aliments, oli, així com tovalloletes humides és molt contraproduent, també produeixen un deteriorament de les instal·lacions en el temps, així com un cost anual afegit a la butxaca d'un usuari. D'altra banda, no estem contribuint en el correcte reciclatge i cura de l'medi ambient.


4 - Desembussos Polmar, recomana de manera periòdica un manteniment de neteja, sanejament de canonades i instal·lacions comunitàries, justament per mantenir-les en condicions, evitar males olors o possibles desembussos d'urgència.


5 - Per a la prevenció en banys i dutxes, és important que cada vegada que gaudim del seu ús, siguem conscients d'eliminar els cabells o restes que es puguin acumular, així evitar problemes futurs.


6 - Un altre dels motius amb què ens trobem sovint, són les instal·lacions defectuoses o deteriorades, ja sigui per no tenir un pendent correcta per a ell desguàs, així com canonades o canalitzacions antigues, que haurien de ser renovades.


Els motius més habituals d'embús de canonades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.