Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

La calç i els embussos de canonades

Tornar


La calç i els embussos de canonades, el gran problema de les canonades de desguàs és la CAL, que amb el pas del temps i els anys, així com l'ús continuat dels electrodomèstics provoca que l'aigua en circulació vagi dipositant i formant plaques i masses de calç als desguassos de les canonades i baixants.


Si a tot això us ajuntem els productes químics, sabons i residus que generen l'ús continuat dels diferents electrodomèstics, es va provocant un estrenyiment de les canonades que acaben en embussos i problemes que requereixen de la intervenció urgent dels professionals al sector.


La calç i els embussos de canonades


Els problemes que provoca la calç


• Obstrucció de canonades

• Avaries i danys als electrodomèstics

• Problemes dermatològics

• Despeses en serveis urgents de Desembussos

• Despeses en productes i mecanismes descalcificadors


Tot això dependrà també de l'aigua i la seva duresa, per això s'agreuja el problema de la calç a les canonades i desguassos.


En general i com exposem, són múltiples els problemes que es generen, ja no només a les instal·lacions i en la despesa monetaria, sinó també a nivell personal i de salut, ja que moltes persones pateixen problemes dermatològics, al·lèrgies i deteriorament de la pell i el cabell.


Daltra banda els nostres electrodomèstics es veuen perjudicats, veient-se escurçada la seva qualitat de funcionament i vida útil en el temps. Patint múltiples avaries i provocant males olors per l'acúmul de residus que es van dipositant.


Possibles solucions contra la calç


Instal·lació de descalcificadors

Com a mesura preventiva, resulta comú la instal·lació d'aquests dispositius, els descalcificadors de sal i els magnètics.


Posibles remeis casolans

Tot allò informat i que es pot llegir a Internet és poc recomanable, ja que es recomanen l'ús de productes químics, que poden fer malbé les instal·lacions i representen una despesa innecessària. El salfumà és un producte químic corrosiu que si arrossega i elimina residu, però és molt perillós perquè depèn que canonaria, ja que pot danyar-les o provocar petites fissures.


El servei d'un bon professional

Aquesta representa la millor solució i més recomanable, en aquelles zones on laigua són de gran duresa. Els manteniments preventius i tractaments periòdics garanteixen un bon estat de la xarxa de sanejament i de la qualitat de vida dels electrodomèstics.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.