Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

La importància de mantenir les canonades netes

Tornar


A Desembussos Polmar de Barcelona ​​sabem molt bé, que mantenir unes canonades netes, és de fonamental importància, ja que les canonades se solen obstruir per una sèrie d'accions que duen a terme els usuaris dels habitatges, provocant males olors desagradables i embussos indesitjats.


En molts casos és possible evitar aquests inconvenients, encara que de vegades no depenen de nosaltres, sinó de com actuen la resta de veïns de la nostra finca o bloc de pisos.


És important tenir en compte que l'aigua i els minerals que flueixen a través de les canonades de forma quotidiana, causa desgast als seus recobriments, deteriorament i es van dipositant residus, els quals es van descomponent amb el pas del temps i l'activitat diària.


Per què cal mantenir-les netes?


La importància de mantenir les canonades netes


En tot moment hem d'evitar llençar olis i deixalles per les canonades, utilitzar els electrodomèstics lliures de residus, que no acabin desembocant-hi i provocar una acumulació de restes a les nostres canonades.


Els productes químics, els pèls, les tovalloletes humides, tot això, provoca que hàgim d'intervenir de manera urgent en molts habitatges i indústries. Servei que forma part del nostre dia a dia, desembussos per problemes molt complicats, motivats per l'acumulació de tots aquests residus que comentem.


Per tot això, la nostra Empresa recomana un manteniment periòdic i neteja de canonades. Evitarem embussos inesperats, males olors i un bon estat de les nostres instal·lacions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.