Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Neteja de canonades sense obra

Tornar


La neteja o restauració de canonades sense necessitat de fer obres es pot aconseguir mitjançant diversos mètodes, depenent del tipus d'obstrucció i de l'estat de les canonades. Algunes de les tècniques més comunes inclouen:


Visionat tècnic per a desembussos a Barcelona


La localització desembussos amb càmera a Barcelona, ens permet visualitzar i localitzar qualsevol problema d'embús en canonades, arquetes, sifons, gràcies als nostres equips amb càmeres de TV. Estalviem temps i obres innecessàries.


Hidrojet: Aquest mètode utilitza aigua a alta pressió per netejar les canonades. Un dispositiu especialitzat s'introdueix a la canonada i allibera raigs d'aigua a alta pressió per eliminar qualsevol obstrucció, com ara residus, sediments o dipòsits minerals.


Cables desembussadors: S'utilitzen cables flexibles o serps de fontaneria per eliminar obstruccions físiques a les canonades. Aquests cables s'introdueixen a la canonada i es fan girar per trencar i desallotjar l'obstrucció.


Productes químics: Alguns productes químics específics poden dissoldre obstruccions orgàniques a les canonades. És important anar amb compte en fer servir productes químics, ja que alguns poden ser corrosius i danyar les canonades si no s'utilitzen correctament.


Tecnologia d'ultrasò: Algunes empreses ofereixen serveis de neteja de canonades utilitzant tecnologia d'ultrasò, que pot descompondre i eliminar acumulacions a les parets de les canonades sense danyar-les.


Bacteris digestors de residus: Aquest enfocament implica la introducció de bacteris especials en les canonades que s'alimenten de residus orgànics, descomponent-los i facilitant-ne l'eliminació.


És important seleccionar el mètode adequat segons la naturalesa i la gravetat de l'obstrucció, així com considerar el tipus de material de les canonades per evitar danys. En molts casos, és recomanable comptar amb l'assessoria d'un professional en fontaneria per determinar la millor solució i fer la feina de manera segura i efectiva.Neteja de canonades sense obra