Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Perquè serveixen les foses sèptiques?

Tornar


Actualment gairebé totes les zones urbanes tenen un sistema de clavegueram per al tractament i la circulació de l'aigua. A través del clavegueram circulen les aigües residuals provinents d'habitatges, comerços o qualsevol negoci o empresa. Aquestes aigües residuals arriben a una fossa on són dipositats els residus sòlids i on es pot procedir a reduir-los.


Com hem comentat al principi, hi ha algunes zones que no disposen d'aquest sistema de clavegueram pel que han de recórrer a altres mètodes de tractament de les seves aigües residuals. És en aquests casos que intervenen les fosses sèptiques, són dipòsits que solen utilitzar-se en llocs aïllats i allunyats de les ciutats, com ara zones rurals i poblets recòndits.


La fossa sèptica compleix la funció del tractament de les aigües, el procés de separació dels residus i la seva transformació. Val a dir que l'efectivitat i l'eficàcia no es pot igualar al d'una planta depuradora, però resulta un mètode econòmic i senzill de tractament per a aquests llocs.


Perquè serveixen les foses sèptiques?

Funcionament d'una fosa sèptica


Al dipòsit de la fossa, circula un lleu cabal d'aigua, per permetre que qualsevol material sòlid quedi dipositat, alhora que l'aigua líquida segueixi circulant lliure de residu. És dins de la mateixa pròpia fossa sèptica on se separen els sòlids que s'enfonsen cap al fons, mentre els olis, productes químics i fang queden flotant. Part d'aquests residus es descompondran i desapareixeran, per això és del tot necessari, la intervenció també d'un professional dels Desembussos a Barcelona per al manteniment i la neteja periòdica de les Foses Sèptiques.


Tipus de foses sèptiques


De polietilè

D'acer

De fibra de Vidre

De formigó

De filtre biològic

D'acumulació

D'Oxidació total


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.