Desatascos Polmar
635 855 298
ESP

Tovalloletes humides: Com solucionar aquests embussos?

Tornar


En la nostra experiència com a Empresa de desembussos, ens trobem molt freqüentment amb serveis urgents de desatascos en canonades, desaigües, a la xarxa de clavegueram, etc. Aquest producte que no és biodegradable i que es rebutja directament i quotidianament al WC, com si d'un acte normalitzat es tractés, comporta la intervenció urgent en la majoria d'incidències per embussos ocorreguts a Barcelona província.


Aquest gran problema, que afecta la butxaca dels usuaris que pateixen de l'embús i la seva corresponent reparació, no només representa un dany en instal·lacions i manteniments, també és un gran problema per al medi ambient i el seu destí final la mar, on les tovalloletes humides, acaben abocades i acumulades convertint-se en micropartícules plàstiques, causant danys irreparables a nivell mediambiental i de la fauna marina.


Per norma general un embús al WC pot resoldre amb un simple desembussador domèstic, però el nostre dia a dia i treball, en el cas de les tovalloletes humides, ens deixa clar que la majoria de les trucades dels nostres clients per desembussos urgents, són per ajudar-los en aquest tipus d'intervenció.


Desembussem amb aigua a pressió pels conductes que així ho necessitin; canonades, desaigües, etc... utilitzant la maquinària i els camions adequats per poder exercir tal pressió, que l'acumulació de tovalloletes, sigui expulsat de manera eficient.


Desembussos Polmar, sempre després d'aquest tipus de serveis, assessora els usuaris, perquè evitin l'ús d'aquest tipus de productes, s'estalviïn el cost d'aquestes reparacions i d'altra banda col·laborem entre tots a mantenir i no perjudicar el medi ambient.


Tovalloletes humides: Com solucionar aquests embussos?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.